Advies voor studenten

De laatste fase van je studie is een drukke en belangrijke periode! Afstuderen vraagt veel van jou en een goede begeleiding is hierbij noodzakelijk. Heb je – naast de hulp van je begeleider – een extra steuntje in de rug nodig? Ik help je graag.

Ervaring

Naast de werkzaamheden aan mijn promotieonderzoek was ik op de Universiteit Twente tegelijkertijd werkzaam als Universitair Docent voor de opleiding Toegepaste Communicatie Wetenschap (TCW). Als docent was ik vooral verantwoordelijk voor het geven van onderwijs op het gebied van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethodologie, het strategisch management van organisaties en het verbeteren van de presentatievaardigheden van studenten.

Ik heb verder vele Master en Bachelor studenten begeleid in de afstudeerfase van hun onderzoek. Het begeleiden en coachen van studenten is een facet van mijn toenmalige werk op de universiteit dat ik niet kwijt wil raken als zelfstandige. Daarom ben ik voor studenten ook beschikbaar als begeleider van belangrijke studieopdrachten zoals de afronding van je bachelor of master (sociale wetenschappen, bedrijfskunde, bestuurskunde, theologie, etc.). Kom je er daarom niet uit met je begeleider omdat hij of zij misschien onvoldoende meedenkt en -leest? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Studente Janine Lemans (Evangelisch College, theologie) vertelt: 

“Met Karen aan de keukentafel is een feest. Ze bezit de vaardigheid om te ‘levelen’ met de student en tegelijk de student deelgenoot te maken van haar expertise en kijk op zaken. Door het stellen van vragen maakt ze je bewust van hetgeen je moet weten en helpt ze je vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je werkstuk tot een hoger niveau te brengen. Ze moedigt aan waar nodig en geeft op een ontspannen en opbouwende manier feedback”.

Voor scholen

Tevens ben ik voor HBO-instellingen en universiteiten beschikbaar voor onderwijs op het gebied van de organisatiecommunicatie ​(en dan in het bijzonder Samensturing), onderzoeksmethodologie en bedrijfsstrategie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij dan een bericht.

Sluiten